Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, deneyimli sağ bek oyuncusu Nazım Sangare’nin kontratını 2028 yazına dek uzattı.

Gaziantep temsilcisi, geçtiğimiz sezon başından takımda yer alan ve 19 maçta kırmızı-siyahlı formayı giyen 32 yaşındaki savunmacıyla yapılan anlaşmayı şu ifadelerle duyurdu:
“Gaziantep Futbol Kulübümüz, geçtiğimiz sezon kadromuza katılan tecrübeli futbolcumuz Nazım Sangare ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştır.
Kulübümüzde forma giydiği süre boyunca tecrübesi, disiplini ve sahadaki istikrarlı performansıyla takımımıza önemli katkılar sağlayan Nazım Sangare, önümüzdeki iki sezonda da kırmızı-siyahlı formamızın başarısı için mücadele etmeye devam edecek.
Oyuncumuz Nazım Sangare’ye yeniden hoş geldin diyor, armamız altında başarılarla dolu bir dönem geçirmesini diliyoruz.”












