MERİT’TEN HAYVAN BARINAĞINA ANLAMLI KATKI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merit Hotelleri, Hayvanları Koruma günü dolayısıyla Girne Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek barınakla yapılabilecek işbirlikleri görüşülüp mama bağışında bulundu.

Mine Gürses başkanlığındaki Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörlüğü ekibi Girne Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret edip oradaki çalışmaları incelerken, barınağa da 750 kilo mama bağışında bulundu.

Barınaktaki hayvanların bakımı ve eğitimiyle çok ilgilenildiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile gitiren Mine Gürses,” barınakta sahiplenmeyi bekleyen bekleyen dostlarımıza sahip çıkalım” çağrısında bulundu.

Merit Otelleri Sosyal İşler Koordinatörü Mine Gürses, “bu barınaktaki Haycanlarımız çok şanslı. Tertemiz bir barınakta ve uzman kişiler tarafından bakılıyorlar. Girne Belediyesi ve ekibini kutluyoruz” dedi.

MERİT’TEN HAYVAN BARINAĞINA ANLAMLI KATKI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter