Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki uyuşturucu operasyonlarında 10 kişi tutuklandı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’de yürütülen uyuşturucu soruşturmaları kapsamında toplam 10 kişi tutuklandı. Lefkoşa’daki aramalarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra tabanca ve mermiler de ele geçirildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da B.C.D.’nin kaldığı evde yapılan aramada, biri 9, diğeri 7,65 mm çapında iki tabanca, iki şarjör, 7 adet 9 mm çapında, 8 adet de 7,65 mm çapında toplam 15 canlı mermi ele geçirildi. Aynı aramada, yaklaşık 20 gram hintkeneviri, 20 gram kokain ve 150 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile üzerinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi bulundu.

Yine Lefkoşa’da H.Ö.’ye ait iki evde Cürümleri Önleme Şube Amirliği tarafından yapılan aramada yaklaşık 5 gram sentetik cannabinoid olduğuna inanılan madde ve yeşil reçeteye tabi yedi hap bulundu. B.H.’nin kaldığı evde ise Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada yaklaşık 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, öğütücü ve hassas terazi bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu üç kişi de tutuklandı.

Gazimağusa’da üç ayrı uyuşturucu olayı

Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şube Amirliği ekiplerinin R.L.M. ve D.O.V.’nin kaldığı evde yaptığı aramada, tasarruflarında yaklaşık bir gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve iki kişi tutuklandı. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin İsmet İnönü Bulvarı’nda düzenlediği operasyonda ise A.K. ve S.K.’nin kullandığı araçta arama yapıldı. Araçta sentetik cannabinoid içerdiğine inanılan üç parça kağıt bulundu; şahıslar tutuklandı. Narkotik ekiplerinin Ü.A.’nın kaldığı evde yaptığı aramada da sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan dört parça kağıt bulunarak emare olarak alındı ve Ü.A. tutuklandı.

Girne’de kokain ve uyuşturucu haplar ele geçirildi

Girne’de M.S.A. ve A.Ö.’nün kaldığı evde yapılan aramada yaklaşık 250 gram kokain ve 8 gram hintkeneviri olduğuna inanılan madde ile toplam 40 gram MDMA içerdiğine inanılan 81 kapsül ve 26 hap bulundu. Aramada ayrıca uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 6 bin 80 TL, 400 euro, 900 dolar ve 850 sterlin emare olarak alındı. Bahse konu iki kişi tutuklanırken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Lefkoşa, Gazimağusa ve Girne’deki uyuşturucu operasyonlarında 10 kişi tutuklandı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter