1. Haberler
  2. Genel
  3. KTSO, GULFOOD GIDA FUARI’NA 18. KEZ 9 FİRMAYLA KATILIYOR

KTSO, GULFOOD GIDA FUARI’NA 18. KEZ 9 FİRMAYLA KATILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’na (KTSO) bağlı dokuz firma 17-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Gulfood Gıda Fuarı’na katılacak.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’na (KTSO) bağlı dokuz firma 17-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Gulfood Gıda Fuarı’na katılacak.

KTSO tarafından yapılan açıklamada, Ortadoğu’nun en büyük gıda fuarlarından olan Dubai Gulfood’un bu yıl 30. yılını kutladığı belirtilirken, fuara Oda’nın 18. kez katılacağı ifade edildi.

Açıklamada, Şeh Sait Hall 3’de yer alan 120 metrekarelik şemsiye standında süt ürünleri, kahve ve unlu mamullerin sergileneceği aktarılarak, “Fuara bu yıl, Arden Gıda Ltd., Avunduk Süt Ürünleri (Meriç), Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayi Ltd., Gülgün Süt Ürünleri, Reha Süt Ürünleri, Koop Süt Ürünleri, ihracatçı Maysa Ltd., Gircon Ltd. ve Onan S.Ü (Frozen Food) Ltd. katılıyor.” ifadeleri kullanıldı.

Firmaların ziyaretçilere tadım ve tanıtım yapacağının bilgisi verilen açıklamada, Dubai Gulfood Fuarı’nın özellikle Ortadoğu’ya yapılan gıda ihracatında önemli bir rol oynadığı da kaydedildi.

Açıklamada, KKTC Abu Dabi Temsilcisi Umut Koldaş’ın fuar öncesi ve sonrasında organizasyona destek vererek, ticari ve ekonomik anlamda iletişim koordinasyonunu sağlayacağı da belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KTSO, GULFOOD GIDA FUARI’NA 18. KEZ 9 FİRMAYLA KATILIYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir