1. Haberler
  2. Genel
  3. HÜSEYİN AMCAOĞLU: GÖNYELİ BARAJI’NDA ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI BELEDİYEMİZ İŞ BAŞINDA

HÜSEYİN AMCAOĞLU: GÖNYELİ BARAJI’NDA ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI BELEDİYEMİZ İŞ BAŞINDA

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Gönyeli Barajı’nda yeniden ortaya çıkan çevre kirliliğine dikkat çekerek, belediye ekiplerinin kapsamlı temizlik çalışmalarıyla alanda yeniden düzenleme yaptığını ve vatandaşları doğaya karşı daha duyarlı olmaya çağırdı.

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, Gönyeli Barajı’nda son günlerde yeniden ortaya çıkan çevre kirliliğine dikkat çekti.

Amcaoğlu, aşırı yağışların ardından oluşan şelale yapısıyla Gönyeli Barajı’nın doğanın güzelliğini bir kez daha ortaya koyduğunu ancak bu güzelliğin, alanı ziyaret eden bazı kişiler tarafından insan eliyle oluşturulan ciddi çevre kirliliğiyle gölgelendiğini belirtti. Doğayla buluşmak ve nefes almak için ziyaret edilen baraj çevresinin, sorumsuz davranışlar nedeniyle tekrar tekrar kirletildiğini ifade etti.

Belediye ekiplerinin her zaman olduğu gibi bu noktada da iş başında olduğunu vurgulayan Amcaoğlu, Gönyeli Barajı bölgesinde gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmalarıyla kirletilen alanların belediye tarafından temizlenerek yeniden düzenlendiğini kaydetti.

Açıklamasında, belediyenin görevini yapmaya devam edeceğini belirten Amcaoğlu, asıl sorumluluğun bu güzelliği ziyaret eden ve kullanan herkese ait olduğunu vurguladı. Gönyeli Barajı’nın gezilecek, nefes alınacak bir alan olduğunu ifade eden Amcaoğlu, buranın kirletilecek bir yer olmadığının altını çizdi.

Amcaoğlu, tüm vatandaşları daha duyarlı olmaya ve doğayı birlikte korumaya davet etti.

HÜSEYİN AMCAOĞLU: GÖNYELİ BARAJI’NDA ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI BELEDİYEMİZ İŞ BAŞINDA
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter