Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği, kadın girişimciliğini destekleyen Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda finale kalmanın gururunu yaşıyor.
Dernek heyeti, bu önemli başarı sonrası Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından makamında kabul edildi.
Ziyaret, Sibel Tatar ve Halkbank Ülke Müdürü Sevda Özen’in öncülüğünde gerçekleşti. Heyette, 27. Dönem Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Cumhuriyet tarihinin ilk kadın generali Tuğgeneral Özlem Yılmaz ve iş dünyasının başarılı kadınları da yer aldı.
Kadın girişimciliğini ve üretimi destekleyen bu önemli organizasyona katkılarından dolayı Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve TOGEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Belma Satır başta olmak üzere tüm Halkbank ailesine teşekkür eden dernek, kadın emeğini ve üretimini teşvik eden projelerde aktif rol almaya devam edeceğini vurguladı.
Kadın girişimciler için güçlü bir adım!