1. Haberler
  2. Genel
  3. FAHRETTİN ALTUN: KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI YERLEŞKESİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMANIN YENİ NİŞANESİ OLACAK

FAHRETTİN ALTUN: KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI YERLEŞKESİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMANIN YENİ NİŞANESİ OLACAK

Türkiye İletişim Başkanı Fahrettin Altun, TOKİ tarafından inşa edilen KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi’nin, iki ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı simgelediğini söyledi. Altun, Kıbrıs Türk halkının haklarını her platformda savunmaya devam edeceklerini vurguladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun“TOKİ tarafından inşa edilen KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, iki devlet arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın yeni bir nişanesi olacaktır.” ifadesini kullandı.

Altun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile omuz omuza güçlü devlet anlayışı ve ortak gelecek vizyonuyla emin ve kararlı adımlarla yoluna devam ettiğini belirtti.

“Sağlam Devlet, Saygın Gelecek” şiarıyla atılan her adımın kardeşlik ve dayanışmayı daha da perçinlediğini ve geleceğe daha güvenle bakmayı sağladığını vurgulayan Altun, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar‘ın teşrifleriyle bugün hizmete açılacak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza bağlı TOKİ tarafından inşa edilen KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi , iki devlet arasındaki kardeşlik ve dayanışmanın yeni bir nişanesi olacaktır. Bu büyük eserin Kıbrıs davamız ve Kıbrıslı kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin hakkını, hukukunu her platformda savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
FAHRETTİN ALTUN: KKTC CUMHURBAŞKANLIĞI YERLEŞKESİ, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMANIN YENİ NİŞANESİ OLACAK
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir