1. Haberler
  2. Genel
  3. ERSİN TATAR: ÇOK DUYGULUYUM, TUFAN ERHÜRMAN’I KUTLAR, GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM

ERSİN TATAR: ÇOK DUYGULUYUM, TUFAN ERHÜRMAN’I KUTLAR, GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı’nda bugün Devir Teslim Töreni düzenlendi. Tufan Erhürman, görevi Ersin Tatar’dan devraldı.

Veda töreninde konuşan Ersin Tatar, “Beraber olmaktan dolayı mutluyum. Çok duyguluyum. Çok önem verdiğim böylesine onurlu bir görevi başarıyla tamamlamanın gururu içindeyim. Önemli olan KKTC’dir, kalıcılığıdır ve devlet olarak egemenlik haklarıyla halkımızın her türlü mücadelesini aynı azimle sürdürmemizdir” dedi.

Tatar, 19 Ekim Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkın iradesinin sandığa yansıdığını belirterek, “Tufan Erhürman’ı kutlar, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Beş yıl önce KKTC’nin 5. Cumhurbaşkanı olarak göreve geldiğini anımsatan Tatar, “Vizyonumdan sapmadım. KKTC’nin maruz kaldığı izolasyonların son bulması için büyük mücadele yürüttüm. İki devletli çözüm vizyonumuzu ilan ettim. TBMM’de alınan ortak kararla Türkiye’nin tam destek verdiği bu vizyonu gayriresmî zirvede kayda geçirdim” dedi.

ERSİN TATAR: ÇOK DUYGULUYUM, TUFAN ERHÜRMAN’I KUTLAR, GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter