ALAYKÖY’E AÇIK HAVA DÜĞÜN VE FESTİVAL ALANI İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLADI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli-Alayköy Belediyesi, Alayköy’e sosyal yaşamı canlandıracak önemli bir yatırımı daha hayata geçiriyor. Belediye, Alayköy Açık Hava Düğün ve Festival Alanı Projesi için ihale sürecini resmen başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamada, projeyle birlikte toplumsal buluşmaların daha güçlü bir zemine kavuşacağı vurgulanarak, “Sosyal yaşamı canlandıracak, toplumsal buluşmaları güçlendirecek bu önemli yatırımı hayata geçirmek için, ihaleyle birlikte bir adım daha atmış bulunuyoruz” denildi.

Projenin finansmanı, Gönyeli-Alayköy Belediyesi’nin öz kaynakları ile Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi’nin (KEİ) katkılarıyla sağlanacak.

Belediye, bu anlamlı projeye verilen destekten ötürü TC Lefkoşa Büyükelçiliği’ne ve KEİ Ofisi’ne teşekkür etti.

Açıklamanın sonunda ise belediyenin kararlılığı şu sözlerle vurgulandı:
“İmzamız bir, sözümüz bir.”

ALAYKÖY’E AÇIK HAVA DÜĞÜN VE FESTİVAL ALANI İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLADI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter