1. Haberler
  2. Genel
  3. Akpınar: “Gençlerin Konuşabildiği Ölçüde Güçlü Bir Gelecek Kurabiliriz”

Akpınar: “Gençlerin Konuşabildiği Ölçüde Güçlü Bir Gelecek Kurabiliriz”

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazimağusa’da 9 farklı gençlik örgütü ve derneğinin ortak organizasyonuyla düzenlenen “Söz Gençte, Kürsü Sende” programı geniş katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe farklı siyasi temsilciler de katılım gösterdi.

Demokrat Parti Genel Sekreteri ve Girne Milletvekili Serhat Akpınar, tarihi atmosferde gerçekleşen programda gençlerin sorunlarını ve beklentilerini doğrudan dinleme fırsatı bulduklarını belirtti.

Program boyunca gençlerin; eğitim, istihdam, ekonomik belirsizlikler, gelecek kaygısı, sosyal yaşam alanları, ifade özgürlüğü, göç ve dünyayla daha güçlü entegrasyon taleplerini dile getirdiğini ifade eden Akpınar, gençlerin sesine kulak verilmesinin önemine dikkat çekti.

Etkinlikte yaptığı konuşmada gençlerin özgür düşünce ortamında korkmadan hayal kurabilmesi gerektiğini vurgulayan Akpınar, “Gençlerimizin sınırları ve duvarları olmayan bir düşünce yapısıyla hayal kurmaları, o hayallerin peşinden kararlılıkla gitmeleri ve taleplerini her platformda cesaretle dile getirmeleri gerektiğine inanıyorum” dedi.

KKTC’nin geleceğinin gençlerin aktif katılımıyla şekilleneceğini ifade eden Akpınar, “Gençlerimizin konuşabildiği, üretebildiği ve yön verebildiği ölçüde güçlü olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti olarak gençlik örgütlerinin ortaya koyduğu çözüm önerilerini önemsediklerini belirten Akpınar, koalisyon hükümeti yapısı içerisinde gençlik politikalarının daha hızlı ve güçlü şekilde hayata geçirilmesi adına yapıcı katkıya hazır olduklarını söyledi.

Program sonunda organizasyonda emeği geçen gençlik örgütlerine ve görüşlerini paylaşan gençlere teşekkür edildi.

Akpınar: “Gençlerin Konuşabildiği Ölçüde Güçlü Bir Gelecek Kurabiliriz”
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter