1. Haberler
  2. Genel
  3. ADA GENELİNDE FIRTINAMSI RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

ADA GENELİNDE FIRTINAMSI RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Dairesi, saatte 50-61 kilometre hızla esecek fırtınamsı rüzgar uyarısında bulundu. Karada ve denizde etkisini artırması beklenen rüzgarın kuvvetli eseceği bildirildi.

Meteoroloji Dairesi, bölgede hem denizde hem de karada, bu akşam 18.00’e kadar kuzey ve doğu yönlerden zamanla etkisini artıran ve saatte 50-61 kilometre hızla esecek fırtınamsı rüzgar uyarısında bulundu.

Daire yayımladığı iki ihbarla, fırtınamsı rüzgar beklendiğini duyurdu.

Rüzgarın karada kuzey ve doğudan zamanla etkisini artırarak fırtınamsı rüzgar şekline esmesinin beklendiği kaydedilen ihbarda, bölge denizlerinden doğu Taurus ve Crusade’de 18.00’e kadar kuzey ve doğu yönlerden esecek kuvvetli rüzgarın zamanla artarak “7” kuvvetinde ve fırtınamsı rüzgar şeklinde esmesi beklendiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ADA GENELİNDE FIRTINAMSI RÜZGAR ETKİLİ OLACAK
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir