Loading...
2025-15
20:00
logoFenerbahçe
-
logoKonyaspor
-
2025-15
20:00
logoSakaryaspor
-
logoHatayspor
-
2025-15
23:00
logoMan. United
-
logoBournemouth
-
2025-15
23:00
logoS. Wednesday
-
logoDerby County
-
2025-15
23:00
logoRayo Vallecano
-
logoReal Betis
-
2025-15
22:45
logoRoma
-
logoComo
-
  1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. Yarın akşam yağmur ve çarşambadan sonra hava sıcaklığının 4 derece artması bekleniyor

Yarın akşam yağmur ve çarşambadan sonra hava sıcaklığının 4 derece artması bekleniyor

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Dairesi, yarın akşam saatlerinden itibaren yer yer hafif sağanak yağmur ve çarşamba gününden sonra hava sıcaklığının dört derece artmasının beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Dairesi’nin 16 – 22 Aralık tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporuna göre hava sıcaklığı yarın ve çarşamba günü iç kesimlerde ve sahillerde 16 – 19; diğer günlerde ise 20 – 23 derece dolaylarında seyredecek.

Hava yarın parçalı bulutlu akşam saatlerinden itibaren yer yer hafif sağanak yağmurlu, çarşamba ile perşembe az bulutlu, cuma ile cumartesi parçalı bulutlu, pazar ile pazartesi parçalı ve çok bulutlu olacak.

Bölge periyodun ilk iki günü alçak basınç sistemi, diğer günlerde ise yüksek basınç sistemi ile soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Rüzgar ise periyodun ilk günleri kuzey ve doğu yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, diğer günlerde ise kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yarın akşam yağmur ve çarşambadan sonra hava sıcaklığının 4 derece artması bekleniyor
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir