1 Mayıs resmi tatili nedeniyle TRT 1 yayın akışında değişiklik olup olmayacağı, Taşacak Bu Deniz izleyicileri tarafından merak ediliyor. Yeni bölümde yalnızca aileler arasındaki eski defterler değil, alınacak kararların doğuracağı yeni krizler de hikâyeyi bambaşka bir noktaya taşıyacak. Adil ile Esme cephesinde derinleşen geçmiş hesapları, aileler arasındaki gerilimi her bölümde daha da büyütürken, beklenmedik gelişmeler hikâyenin tansiyonunu yükseltiyor. Bu nedenle dizinin takipçileri şimdi yeni bölümün yayın akışında yer alıp almadığını merak ediyor.
TAŞACAK BU DENİZ BU AKŞAM VAR MI?
TRT 1 ekranlarında cuma akşamları izleyiciyle buluşan Taşacak Bu Deniz’in bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Resmi tatil nedeniyle dizinin yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceğini araştıran izleyiciler, yayın akışına odaklandı. 1 Mayıs TRT1 yayın akışı listesine göre bu akşam Taşacak Bu Deniz 26. bölümü ile ekrana gelecek.
YENİ BÖLÜMDE (26. BÖLÜM) NELER OLACAK?
Eleni ve Esme arasındaki bağa dair tartışmalar alevlenirken, “Anne-kız olma ihtimalleri sıfır!” çıkışı yeni bir krizin kapısını aralıyor. Şerif’in kasabayı zehirleyerek yarattığı büyük karmaşadan sonra Adil, zekice hamleleriyle bu durumu kontrol altına almaya çalışıyor. Oruç, düşmanı Gezep’i kurtarmak için kendi canını riske atmaya devam ederken, Eleni ise sağlık alanındaki mücadelesiyle can pazarında hayat kurtarmaya odaklanıyor.
