Loading...
2025-17
MS
logoAnkara Demir
-
logoK.Maraş İstiklal
3
2025-17
MS
logoMardin 1969 Spor
2
logoG.Gebze Spor
2
2025-17
14:00
logoArnavutköy Bld.
5
logoAdanaspor
-
2025-17
14:00
logoYeni Mersin İY
3
logoIsparta 32 Spor
5
2025-17
MS
logoErbaaspor
-
logoElazığspor
4
2025-17
14:00
logoİskenderunspor
2
logoAdana 01 FK
3
2025-17
15:00
logoBeykoz A.Ş.
-
logoBatman Petrolspor
-
2025-17
15:00
logoBucaspor 1928
1
logoAltınordu
-
2025-17
15:00
logoF. Karagümrük
-
logoİstanbulspor
-
2025-17
20:30
logoTrabzonspor
-
logoAlanyaspor
-
2025-17
18:00
logoÇ. Rizespor
-
logoGaziantep FK
-
  1. Haberler
  2. Genel
  3. İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ BİRLİĞİ’NDEN SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE DESTEK ELİ

İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ BİRLİĞİ’NDEN SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE DESTEK ELİ

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB), sosyal sorumluluk alanında farkındalık yaratan çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

İnşaat Müteahhitleri Birliği ile SOS Çocuk Köyü Derneği arasında, SOS Çocuk Köyü’nde yapılacak bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını kapsayan bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında İnşaat Müteahhitleri Birliği, bugünden itibaren köydeki evlerin bakım ve yenileme sorumluluğunu üstlenecek.

AKTER: KTİMB TOPLUMSAL DUYARLILIĞINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter, imza töreninde yaptığı açıklamada, İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin toplumsal duyarlılığını bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek, İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’e ve Birliğin tüm üyelerine teşekkür etti.

İnşaat Müteahhitleri Birliği’nin talebiyle başlayan bu iş birliğinin kendileri için son derece anlamlı olduğunu vurgulayan Akter, köydeki evlerin bakım ve tadilat ihtiyaçlarının artık düzenli olarak takip edilecek olmasının önemine de ayrıca vurgu yaptı.

GÜRCAFER: BİZİM İÇİN ONURDUR

İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, SOS Çocuk Köyü gibi topluma değer katan bir oluşuma destek vermenin kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi.

Gürcafer, çocukların ülkeye kazandırılması sürecinde böylesi bir yapının sürdürülebilirliğine katkı sunmanın önemine dikkat çekti.

“Biz bu ailenin kalıcı bir parçası olmayı istiyoruz” diyen Gürcafer, bu görevin çalışanları da derinden motive ettiğini, projede görev alan personelin büyük bir sevgi ve gönüllülükle çalıştığını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ BİRLİĞİ’NDEN SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE DESTEK ELİ
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir