1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. GÜRCAFER: “HRİSTODULİDİS’İN GERÇEK AMACI KIBRIS TÜRKÜNÜ BİRAZ DAHA GÖÇE ZORLAMAK, BİRAZ DAHA ERİTMEKTİR”

GÜRCAFER: “HRİSTODULİDİS’İN GERÇEK AMACI KIBRIS TÜRKÜNÜ BİRAZ DAHA GÖÇE ZORLAMAK, BİRAZ DAHA ERİTMEKTİR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, KKTC olarak izlediğimiz dış politikanın BM parametrelerinin dışına çıkmış olmasının Rum tarafının işini kolaylaştırdığını kaydetti.
“Hristodulidis’in gerçek amacı çözüm amaçlı masa oluşturma değil, Kıbrıs Türk toplumunun toplumsal varlığına zarar vermek, Kıbrıs Türkünü biraz daha göçe zorlamak, biraz daha eritmektir” diyen Gürcafer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Kıbrıs sorununa çözüm bulma amaçlı siyasetteki keskin dönüş uluslararası destek bulmada elimizi zorlaştırıyor. Bu bir gerçek, ancak Rum yönetimi tarafından son dönemlerde yapılanlar da mülkiyet korumacılığı şemsiyesi altına gizlenmiş, 1950’li yıllardan beridir Kıbrıs Türkünün toplumsal varlığını yok etmeye dönük geliştirdiği stratejik planlarının bir yenisi olduğunu çok iyi biliyoruz. Hristodulidis’in gerçek amacı çözüm amaçlı masa oluşturma değil Kıbrıs Türk toplumunun toplumsal varlığına zarar vermek, Kıbrıs Türkünü biraz daha göçe zorlamak, biraz daha eritmektir.
“Crans Montana sürecini havaya uçuran Sayın Hristodulidis’tir”
Bugüne kadar yakalanmış en önemli çözüm fırsatlarının biri Annan Planı’dır bir diğeri de Crans Montana’dır. Crans Montana sürecini havaya uçuranın Sayın Hristodulidis’in olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bütün dünya bunu iyi biliyor. En iyi bilenlerden birisi, en önemli tanığı da dönemin Cumhurbaşkanı Sayın Akıncı’dır. Bu düşünceye katılmayan kuzeydeki Hristodulidis yandaşları Sayın Akıncı’ya sorabilirler.” canım müteahhitler Birliği’nin haberidir bunu da paylaşalım bana da link atarsan kendilerine atacağım

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜRCAFER: “HRİSTODULİDİS’İN GERÇEK AMACI KIBRIS TÜRKÜNÜ BİRAZ DAHA GÖÇE ZORLAMAK, BİRAZ DAHA ERİTMEKTİR”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir