Loading...
2025-05
20:00
logoGalatasaray
-
logoSamsunspor
-
2025-05
23:00
logoHull City
-
logoMiddlesbrough
-
2025-05
22:30
logoMainz
-
logoM'gladbach
-
2025-05
23:00
logoReal Oviedo
-
logoMallorca
-
2025-05
21:00
logoBrest
-
logoMonaco
-
2025-05
23:00
logoLille
-
logoMarsilya
-
2025-05
22:00
logoExcelsior
-
logoGroningen
-
  1. Haberler
  2. Genel
  3. ERHÜRMAN: “CUMHURBAŞKANLIĞI TÜM ANAYASAL GÖREVLERİNİ CİDDİYETLE YERİNE GETİRECEK”

ERHÜRMAN: “CUMHURBAŞKANLIĞI TÜM ANAYASAL GÖREVLERİNİ CİDDİYETLE YERİNE GETİRECEK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, Alevi Kültür Merkezi Girne Şubesi’ni ve Erenköy Mücahitler Derneği’ni ziyaret etti.

CTP’den verilen bilgiye göre, Erhürman ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı’nda beş bomboş yıl geçirildiğini söyleyerek, “Cumhurbaşkanlığı tüm Anayasal görevlerini ciddiyetle yerine getirecek; hukuka bağlılık, liyakat kamu düzeninin esası olacaktır” dedi.

Ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı adayı Erhürman’a, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, CTP Girne İlçe Başkanı ve Milletvekili Ongun Talat ile bazı milletvekilleri eşlik etti.

Alevi Kültür Merkezi ziyaretinde, Girne Şube Başkanı Ethem Gül hazır bulundu.

Tufan Erhürman’ın Erenköy Mücahitler Derneği ziyaretinde ise Dernek Başkanı Ahmet Yıldırım hazır bulundu.

-“Diplomasi ve diyalog her düzeyde, aralıksız biçimde sürdürülecek”

Ziyaretlerde söz alan Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, “Adil, şeffaf, dürüst, liyakatli, denetlenen, hantal olmayan, insanların günlük yaşamını zorlaştıran değil, kolaylaştıran bir kamu yönetimi için çalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığının tüm Anayasal görevlerini ciddiyetle yerine getireceklerini kaydeden Erhürman, “Hukuka bağlılık, liyakat kamu düzeninin esası olacaktır” ifadelerini kullandı.

“Bu ülkenin en değerli makamlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı makamının itibarsızlaştırılmasına asla izin vermeyeceğiz” diyen Erhürman, Kıbrıs Türk halkının hakları için masada olacaklarını söyledi.

Tufan Erhürman, “Gittiğimiz her yerde aynı şeyi duyuyoruz. İnsanlarımız bize; ‘Biz bunca yıldır verdiğimiz var oluş mücadelesini, bunları yaşayalım diye mi verdik?’ diye soruyorlar” dedi.

Diplomasi ve diyaloğun her düzeyde, aralıksız biçimde sürdürüleceğini belirten Erhürman, kavga ederek, küserek, darılarak dünyadan uzaklaşmayacak, konuşarak, diyalog kurarak, bıkmadan, usanmadan anlatarak, Kıbrıs Türk halkının haklarını alacaklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ERHÜRMAN: “CUMHURBAŞKANLIĞI TÜM ANAYASAL GÖREVLERİNİ CİDDİYETLE YERİNE GETİRECEK”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir