1. Haberler
  2. Gazete Manşetleri
  3. ARMAN RATİP’TEN SURİÇİ’NDE KAPANIŞ RESİTALİ

ARMAN RATİP’TEN SURİÇİ’NDE KAPANIŞ RESİTALİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi’nin 12 Nisan Cumartesi gününden başlayarak her Cumartesi günü Kumarcılar Hanı’nda düzenlediği Lefkoşa Suriçi Sanat Buluşmaları’nın son konuğu Arman Ratip oldu.

Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaimağaoğlu’nun verdiği bilgiye göre, Klasik Esintiler başlığı altında Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi işbirliği ile Nisan ayında başlatılan Lefkoşa Suriçi Sanat Buluşmaları, Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin sunduğu müzik dinletilerine sahne oldu. Zaimağaoğlu, halka açık olarak Mayıs ayının sonuna kadar her Cumartesi günü düzenledikleri Sanat Buluşmaları etkinliklerinin Grup Gam, Nafiz Dölek, Erkan Dağlı, Halil Şahkın ve Cansu Şanlıdağ gibi ülkenin başarılı müzisyenlerini konuk ettiğinin altını çizdi.

Zaimağaoğlu, Lefkoşa Suriçi Sanat Buluşmaları’nın kapanışını 31 Mayıs Cumartesi günü Arman Ratip’in piyano resitali ile yaptıklarını bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ARMAN RATİP’TEN SURİÇİ’NDE KAPANIŞ RESİTALİ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir