Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında İngiliz ekibi Crystal Palace, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında teknik direktörlüğünü Arda Turan’ın yaptığı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’i Shelhurst Park Stadı’nda ağırladı.
İlk maçta Arda Turan’ın takımı Shakhtar Donetsk’i 3-1 yenen İngiliz temsilcisi 2. maçta da hata yapmadı ve 2-1’le Ukrayna ekibini yarı finalde turnuvanın dışına itti.
GALATASARAY SORUSUNA YANIT: BENİM İÇİN RAHAT BİR KONU DEĞİL
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Galatasaray sizinle ilgileniyor sorusuna; ‘Bu benim için konuşması pek rahat bir konu değil; çünkü ben Galatasaray’ın bir evladıyım ve şu an orada harika bir teknik direktör, tarihe geçmiş bir hoca var. Ben ve yakınlarım onu her zaman destekliyoruz, aklımızdan asla böyle bir şey geçmedi. Şu an Galatasaray için en iyi seçeneğin o olduğunu düşünüyorum…’
ARDA TURAN: BÜYÜK HAYALLERİM VAR
Shakhtar Donetsk bana Eyüpspor sonrası bu fırsatı verdi. Şu anda tüm kalbim ve aklımla Shakhtar Donetsk’a bağlıyım. Bu formaya, ayrıca bana bu takımı çalıştırma fırsatı verenlere büyük saygı duyuyorum. Profesyonel hayatta işlerin nasıl gelişeceğini asla bilemezsiniz. Ama biz birlikte ilerliyoruz, kararları her zaman birlikte alıyoruz ve çalışma şeklimize saygı duyuyorum. Bu kulübü seviyorum, geleceğiyle ilgili büyük hayallerim var. Ve bana bu şans verildiyse, hayatım boyunca asla sırtımı dönmem.” diye konuştu.
