Ertem Şener, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kasım ayından bu yana 32 kilo verdiğini ifade eden ünlü futbol yorumcusu sözlerine şöyle devam etti:
ERTEM ŞENER’İN ZAYIFLAMA SÜRECİ!
“108 kiloydum. Ayakkabımı bağlayamayacak duruma gelmiştim. Sürekli terliyordum, gömleklerim olmuyordu… Çok yemek yemenin iyi bir şey olmadığını anladım. Doktor kontrolünde, kontrollü bir zayıflama sürecine girdim”
‘KANSER’ İDDİALARINI YALANLADI!
Ertem Şener hakkında çıkan kanser iddialarını da yalanladı:
“Hakkımda bir sürü söylenti çıktı, kanser olduğum söylendi ama değilim. Aksine aslan gibiyim, çok iyi hissediyorum. Hasta değilim; hiçbir sıkıntı yok çok şükür.”
“32 KİLONUN YAKLAŞIK 15 KİLOSUNU ANNEMİN VEFATI ALDI, GÖTÜRDÜ”
‘Bavela’ adlı YouTube programına konuk olan Şener, 2025 yılında kaybettiği annesi Meltem Şener’in vefatının, zayıflama süreci üzerindeki etkisini ise duygusal bir dille anlattı:
“Bu 32 kilonun yaklaşık 15 kilosunu annemin vefatı aldı, götürdü diyebilirim. Onu her gün özlemle anıyorum. Annemi kendi ellerimle mezara koydum. Ona hastaneden çıkacağına dair söz vermiştim ama maalesef sözümü tutamadım. İnsanlar ‘Hasta mısın?, kanser misin’ diye soruyorlar; keşke ben kanser olsaydım da annem hayatta olsaydı. İnanın, bu acının yanında şişmanlık hiçbir şey değil”
