1. Haberler
  2. Spor
  3. Son Dakika Spor Haberi | Zeki Murat Göle: Gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak

Son Dakika Spor Haberi | Zeki Murat Göle: Gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaynak:Cnnturk.com

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında konuk ettiği RAMS Başakşehir’i 3-1 ile geçen Fenerbahçe’de Yardımcı Antrenör Zeki Murat Göle, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zeki Murat Göle: Gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak

Galatasaray’ın Samsunspor deplasmanında mağlup olması ve aralarındaki puan farkının 4’e düşmesi ile ilgili gelen soruya Göle, “Futbolda böyle durumlar var. Bizim gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak. Ligi ikinci bitirmek istiyoruz ve bunun için mücadele ediyoruz. Böyle bir durum olursa buna da inanmak gerekiyor. İnancınızı kaybettiğiniz zaman bu işi yapamazsınız” cevabını verdi.

Zeki Murat Göle: Gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak

“12 yıldır bu kulüpte çalışıyorsunuz, Fenerbahçe şampiyonluklar görmüyor. Bunu en iyi bilen sizsiniz. Fenerbahçe neden şampiyon olamıyor? Size de eleştiriler var” şeklindeki soruyu ise Göle, şu ifadelerle yanıtladı:

“Şampiyon olamamasının ucu çok açık. Birçok nedeni var. Onu benim yorumlamam doğru değil. Ben mi oluyorum Fenerbahçe’nin şampiyon olamama sebebi?

Son Dakika Spor Haberi | Zeki Murat Göle: Gerçekçi hedefimiz, Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmak