1. Haberler
  2. Kıbrıs
  3. BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’DEN HÜSAMETTİN CİNDORUK İÇİN TAZİYE MESAJI

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’DEN HÜSAMETTİN CİNDORUK İÇİN TAZİYE MESAJI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Türk siyasetinin duayen ismi Hüsamettin Cindoruk’un vefatı dolayısıyla derin bir üzüntü içerisinde olduğunu belirtti. Üstel, yayımladığı mesajda Cindoruk’un demokratik değerlere olan bağlılığına ve devlet adamlığına dikkat çekti.

“Müstesna Bir Devlet Adamını Kaybettik”

Başbakan Üstel, Cindoruk’un siyasi kariyerindeki başarılarının altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Cindoruk, uzun yıllar sürdürdüğü siyasi yaşamında üstlendiği önemli görevler, devlet tecrübesi ve demokratik hayata sunduğu katkılarla Türk siyasetinde müstesna bir yer edinmiştir.”

Anavatan ve Yavruvatan’ın Ortak Acısı

Hüsamettin Cindoruk’un Kıbrıs davasına ve Kıbrıs Türk halkına olan yakınlığına değinen Üstel, merhumun her zaman saygıyla anılacağını ifade etti:

  • Unutulmayacak Bir Miras: “Saygınlığı ile Kıbrıs Türk Halkı’nın hafızasında her zaman hatırlanacak olan Merhum Cindoruk’a Allah’tan rahmet diliyorum.”

  • Başsağlığı Dilekleri: “Ailesine, yakınlarına ve anavatan Türkiye Cumhuriyeti halkına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL’DEN HÜSAMETTİN CİNDORUK İÇİN TAZİYE MESAJI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter